aptallarsiziii Merhaba kızlar ben 60 video izledim eğitim setini almak istediğimde adres bilgisinden sonrası çıkmıyor ilerlemiyor neden acaba bilgisi olan var mı
ogretmenkusu aptallarsiziii şuan sistemde hata var galiba geçen ay aldım ben kitapları gidip şubeden alıyorsunuz. Ama dediğiniz gibi şimdi girdim baktım devam et deyince donuyor sonra tekrar deneyin bence
yldzzz557 ogretmenkusu size mail gelip mi gidip aldınız? Ben iki ay önce talep olusturdum ama mail gelmedi bana . O yuzden gidip almadım daha . Yanlış mi yaptim acaba
beybitolat yldzzz557 mail gelicek şu tarih aralığında alın dicek o zaman gidiyorsunuz. Bende geçen hafta aldım
minnakanneyim yldzzz557 mail gelmiş olabilir spamlara bakın benim gelmiş com sonradan fark etmiştim direk spama girmişti
ogretmenkusu yldzzz557 hemen mail gelmişti şu tarihler arasında gelip alabilirsiniz diye 15 gün sonrasına. Ama ellerinde bulunma durumuna göre geliyormuş mail ara ara kontrol edin olmadı tekrar talep oluşturun
minnakanneyim beginnerrmomm spamlara girip bakın benim mail direk oraya girmişti o kadar uzun sürmüyor çünkü mailin gelmesi