2025mucizem 22 günün sonunda kavuştuk 34 haftalık doğmuştu meme emme gücü yok sadece biberon ile sütümü yiyo her öğün sonrası kusma oluyor fazlasını mi cikartyr
mavideniz96 2025mucizem beslendikten sonra 20-30 dk dik tutun gazını çıkartın ve sallamayın bebeği. Eğer yine de kusuyorsa çok besleniyordur fazlasını atıyordur
hemshireanne 2025mucizem kaç cc içiyor? Benim oğlumda prematüre doğmuştu 34 haftada. Her beslenme sonrasi hep kustu. Azaltdim yine kustu zaten fazla içirmiyordum kusuyordu yani. Sizde beslediktennsonra dik tutun. Yatincada başi hep yukarıda olsun. Ben yatak matrasinin baş tarafına bişeyler koyup kaldırmıştım. Hastane bebek yatakları gibi yapmıştım sizde öyle yapın. Hep o şekilde durdu oğlum. Kucağimiza bile pek fazla almazdık kusuyor diğe
lprsln 2025mucizem hangi biberonu kullanıyorsunuz. Anti reflü Philips avent tavsiye ederim. Akışı yavaş olunca kusma azaldı bizde. Az az 2 saatte bir içirdik 30-40 ml fln. Yarım saatte dik tuttuk. Mutlaka gazını cıkarttık.
2025mucizem hemshireanne 30 CC zor alıyor bazende 30 alabiliyor evt hepten buda öylece kusuyor bazen 2 saate bir veryrm bazen 2 buçuk 1 buçuk saate byle değişiyor öyle deneyeyim dik tutayım
hemshireanne 2025mucizem Üç satte bir neden vermiyorsunuz. Benim bebeğimi hastanede üç saatte bir beslenmeye alıştırmıştılar. O zamanlar 50 60 cc içiyordu
hemshireanne 2025mucizem ozaman yine öyle devam edin. Peki beneğiniz bu aralıklarda uyuyor mu? Uyandırıp mı besliyorsunuz yoksa kendisi acıkınca uyanıyor mu
bgllcn Bayanlar merhaba bebek bezine çok ihtiyacım var bu ay çok sıkıştık yazmak zorunda kaldım eğer sizi zor duruma sokmayacaksam bi kereye mahsus bana bebek bezi alabilirmisiniz , size çok dua ederim yemin ederim gerçekten ihtiyacım var 🤲🏻
2025mucizem lprsln bugün aldm anti kolik olan biberonu. Dediğin gibi sürekli ağzına üstüne süt dökülmedi ama bebeğim biraz geç çekiyor içine . Birde kaşık olan kisimindan mi icirylr diğer tarafından mi
hemshireanne 2025mucizem benimki üç saat dolunca uyanirdi. Uyanmasa çok az oldu böyle birşey. Üç saat dolunca ben beslerdim
lprsln 2025mucizem bizimde gec cekiyodu hatta ilk bu biberona geçtiğimde içemedi agladı sinirlndi. Sonra devam ettikçe alıştı. Ve kusması gecti bizim. İnşallah sizinde gecer.