Seherege Kızlar bebeğim 10 aylık olacak. Bugün doktora gittim. Burnu açık, kulaklarda sorun yok. Geniz eti, burunda et yok. Hasta değil ama burnunda çok hırıltısı var neden olabilir. Diş çıkarıyoruz. Elleri başı hep sıcak ama ateşi yok. Çok üzülüyorum. 🙏
199719 Seherege biZde öyleyiz 10 aylık olcak 24 mayıs doğumluyuz hırıltı çok var ama hasta değil diş çıkarıyo balgamla dolu
irem_1987 Seherege bızde suan oyleyız dişten dolaı bıde ustune buz grıbal enfeksıyon gecırıyoruz bıde ustune gaz sansıcı.Bide üstüne bende agır grıp gecırıyorum düşünün halımı😢
Seherege 199719 bizimde 22 Mayıs. Aynı durumdayız. Ne kadar serum fizyolojik verip aspiratörle çeksemde aynı.
DorukHilal Diş çıkaran bebeklerde hırıltı olur normal ☺️ Burnunu temizleyin sürekli bizde şuan öyleyiz ellerinin içi ateş gibi ..
Seherege DorukHilal evet benimkinin de elleri ateş gibi. Sürekli serum fizyolojik verip aspiratörle çeksemde aynı.
Seherege irem_1987 çok geçmiş olsun canım kıyamam ya 😔 bende oğluma sen iyi ol hepsi bana geçsin dedim. Bugün ben grip oldum. 😔
199719 Seherege ben pek bir şey yapmıyorum çünkü her dişinde aynı oluyo burnunu çekmiyorum çünkü hiç bir şey yok bi akşamları su buharı veriyorum o kadar faydası oluyo onun biz alt yan kesicileri çıkardık üç gün önce dün üst kenar dişler çıktı şimdi de öyle üst orta dişler çıkcak karmakarışık kaldık 🤔
seriifee12 Benim kızım henüz 2 aylık ama hırıltı var ,öksürüyor balgam var gibi boğazında ama çıkaramıyor ne yapmam lazım 😔
NhLpRn 6 aylık oğlum, bi kaç haftadır hırıltısı vardı diş çıkarıyo ondandır dedim ara ara serum fizyolojikle temizledim son bir haftadır öyle bir öksürük oluyoki boğuluyo resmen nefesi kesiliyo ne emer oldu ne uyur oldu sürekli hastalık hali . Dün doktora acil randevu alıp götürdük domuz gribi testi yapıldı sonuç negatif. Doktor sonuca bakınca çocuğu bidaha muayene etti meğer sadece burnu tıkalıymış 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Serum fizyolojik çok işe yaramzmış şırınga ile bi tarafdan sıkıp diğerinden boşlmalymışım iki gündür öyle yapıyorum hırıltı da azaldı öksürük de . Aklınızda bulunsun hanımlar