AtesPerisi Kızım 4 gün sonra 6 aylık olcak artık tadımları bitirdik şimdi neyle devam edicem çorba olarak ne yapıcam bana bi anlatırmısınız güzel tariflerinizden banada verin azcık bacişkolarım🥰😘
beginnerrmomm AtesPerisi çorba değilde püreler daha besleyici olur çorba sıvı olduğu için çok önerilmiyor denediğiniz sebzelerden hafif sulu şekilde çatalla ezerek püre yapabilirsiniz
alpaslanmom_ AtesPerisi ben kuzu kıyması havuç patates soğan brokoli pirinç bunları karıştırıp robottan hafif geçiyorum çok güzel oluyor oğlum bayılıyor
bircicekbirbocek10 AtesPerisi Havuç patates kabak haşlayıp verin yoğurt tattırın. 6 buçuk aylık kızıma sebze çorbası,yoğurt,tarhana çorbası yediriyorum. Meyve olarakta muz,elma,armut
AtesPerisi beginnerrmomm işte çorba dediğim o karışımlar oluyor bacım kusura bakma ben yanlış anlattım yani neyi neyle nasıl karıştırcam
beginnerrmomm AtesPerisi estağfirullah, mesela denediyseniz; havuç tatlı patates brokoli karnabahar bal kabağı bunları haşlayın ezin güzelce üzerine zeytinyağı gezdirin yesin. 7.aya girdiğiniz de bu tarife bebeğinizin avuç içi kadar kuzu kıyması da ekleyin harika olur
beginnerrmomm beginnerrmomm ayrıyetten yulaf ununu muhallebi yapın içerisine denediğiniz meyvelerden koyun püre yapın, az önceki sebzeli karışımı da yulaf ununa katabilirsiniz
bircicekbirbocek10 AtesPerisi az salça ve az yap koyup kavuruyorum 1 bardak su sonra tarhana ekliyorum bu şekilde veriyorum.
bircicekbirbocek10 bircicekbirbocek10 ölçüyü artırıp 2 günlükte yapabilirsiniz. Ben genelde çorbayı 2 günlük yapıp küçük tencerede 2 gün yediriyorum öğlen ve akşamları