tasdemirrr kızlar hastaneye gittim bebek gözükmüyor kan verdim henüz çıkmadı pazartesiye kaldı hamile miyim diye sormaya gerek yok aslında belli oluyor ama bebek neden gözükmez
ogretmenanne2024 tasdemirrr bebek en az 6 7 haftalıkken gözükür büyük ihtimal haftaniz küçük son adet tarihiniz ne
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan tasdemirrr normal bence ben doktora gittiğimde 6 haftalıktım ama kese gözükmüyordu 8 haftalıkken çağırdı bir daha gözüktü
evremoz tasdemirrr beta hCG değeri yaklaşık 6000 iken ultrason da karından kese gözükür. Daha düşük değerken vajinal ultrason ile görülebilir. Burada kullanılan ultrason cihazının kalitesi ve gelişmişlik düzeyi de önemli. Bazı cihazlar şak diye gösterir. Bazıları eski modeldir göstermez
tugbisssdgshsh tasdemirrr adetin mi geçti palnlimiydi yani ilişki üstünden kaç gün geçti yada adetten su gün önce yada kaç gün sonra yaptım test
tugbisssdgshsh tasdemirrr e nabizdan bak canım beta 233 le öğrenmiştim ben bebek gözükmedi bir hafta sonra gözüktü bin beşyüz kusurde