Nkht2705 Merhabalar,9. Ay aşılarını olanlar aşı sonrası problem oldu mu,kaç taneydi?Tecrübelerini psylaşsanız rica etsemmm
Selma66 Nkht2705 1 hafta oldu yaptirali tek bacağından oldu yavrum hiç sıkıntı yaşamdık su ana kadar hiç ilaç da vermedim şükür
Asyatuba Nkht2705 bir tane vuruyorlar bacaktan . Azıcık ağladı kucağıma aldım sustu ateş felan da yapmadı hatta eve geldik oynamaya başladı unuttu hemen yani . Korkmayın kolay geçiyor şimdiden şifa olsun 😊
ALPASLANINannesi 2 gun sonra olacaknoglum sadece kizamik asisi olacak normalde bu ay asi yoktu yeni koyuldu
Nkht2705 Hazal1 En son 7 aylıkken aşı oldu,8 aylıkken çağırmadı doktorumuz,9. Ay gorusucez aşı için dedi,ondan sordum bende
Sitionline Hazal1 suriyelilerden dolayı sağlık bakanlığı kızamık aşısı koymuş dokuzuncu aya. Bir yaştan önce biraz ağır oluyormus öyle dedi hemşire ama işte mecbur yaptırcaz
canyarim @Nkht2705 yazınızı şimdi gördüm, 9 ay aşısı her bebekte farklılık göstere bilir canim,kızım geçen ay oldu tek yan etkisi oldu hafif benek benek kırmızı böyle kizariklar bikac gün sürdü sonra gitti, şimdiden geçmiş olsun kızıma bacaktan yaptı
Nkht2705 canyarim tesekkürler canım biz de bugun olduk,doktor döküntü olabilir ve normal dedi,bakalım hayırlısı☺️
Qwerty Kızamık ve menectra (menenjit) aşısı oldu bacaktan. Hiçbir etki görmedik, ateş dahi olmadı ana doktorum bir hafta içerisinde deride döküntü yaşanabilir demişti.