aayyyssee birannne_ menünüz harika ellerinize sağlık 🫶 bizimde menü de patates püresi üstüne biftek tarzı bi et diyeyim yemeğin adı ne bilmiyorum xhndmd
Kuzey_Melis_Momm birannne_ Benimkiler dünden kalma 🤣🤣 Nohut Pirinç pilavı Salata Tatlı olarak çayın yanına gofret aldım🤣🤣
birannne_ incihanim_ bebeğim 2 gündür hiç keyfim yok böyle bir garibim ondan pek uğrayamadım yarın kaldığım yerden devam edeceğim canım benim ince düşüncelim aklına gelmem ne kadar hoş 🥹❤️
incihanim_ birannne_ al benden de o kadar canım benim de hiç keyfimde enerjim de yok ama her neyse sıkma canını boşver herşey gelip geçici 💕
Pamukhanim_ birannne_ 2 gündür sürekli giriyorum bende yoksun artık bugünde haber alamasak post açacaktım haberi olan var mı diye 🌸❤
birannne_ incihanim_ öyle bebeğim ama bazen geliyorlar böyle her şeyden el etek kesesim geliyor 😢 senin neyin var
incihanim_ birannne_ aynen öyle canım bende de genel olarak bir bıkmışlık var üstümde kasvetli bir hava var üzerim de oğlum da ateşli gece hiç uyumadı bende beden olarak çok yoruluyorum haliyle