ebngl Kızlar kurutma makinesi alacağım ama markaya bir türlü karar veremiyorum bütçede şuan 25-30bin bandında tavsiyeleriniz önerileriniz var mı
betul97_ ebngl Bosch Serie 4 aldım 1 ayı geçti sanırım çok memnunum media marktan 27 bine aldık 9 taksitle
taze-anne2312 ebngl 18.000 ₺ altus aldım 11 kg iyi ki altus almışım çekme yaptı falan da yapmadı çok memnunum (ısı pompalı aldım)
ecempeker Hoverrr diye yazılıyor sanırım onu aldık suanda bir ay oldu kullanıyorum güzel gidiyor ucuzda aldık
betul97_ ebngl Ben çok memnunum resmen elim ayağım oldu ama servis kurmaya geldiğinde gider hortumunu takmadı bilseydim taktırırdım. Haznesinden su döküp duruyorum
ebngl betul97_ benim yerim olmadığı için bende giderli taktiramayaacim şuan için ama bayideki yetkilide gerek olmadığını hatta pek önermediklerini söyledi
betul97_ ebngl Yaa bize kimse bir şey demedi servis gidince içindeki hortumu gördük. Böyle de iyi yine de çamaşır makinesinin üstüne kurdurduk mis gibi
ebngl betul97_ banada çamaşır makinesinin üstüne kurarız dediler ama zarar verirmi ki o yük emin olamadım siz sorun yaşamadınız sanirim
ebngl Bu çekme olayı yanlış program kullanımdan dolayı olduğunu gordum hep dikkat ederseniz hiçbirinde öyle bir problem olacağını düşünmüyorum, kurutma makinelerinde ısı pompası ve nem ölçer olmasına dikkat etmeniz yeterli sanırım