_Hera drosna her bebeğin gelişimi farklıdır annesi illerleyen zamanda ve kendini hazır hissettiğinde dönecektir. Siz ona dönmesi için pratiklik sağlayın ve öğretin. Telaş etmeyin 🌸
3kedili2bebekli drosna prematüre bebeklerde gelişim basamakları daha geç olur oğlum tam 6 aylık olduğu gün dönmeye başlamıştı
gamzemissss drosna 4.ay sonuna doğru dönmeye başladı bence salın biraz doktorlar bile 6. Aya kadar dönmesini bekliyor yani
monica50 drosna bebeğimi evde tekken hep koltuk üstünde yatak üstünde oyaladım zaten dört dörtlük temizlik hiç yapamıyorum yere koymak istememiştim. 5 aylık olunca yere sünger atıp üstüne bırakmaya başladım mutfakta iş yaparken vs. yer dümdüz olduğu için dönme çalışmaları başladı 6 aylık olunca da hız kazandı seri şekilde dönüp kolunu kurtarıyor. 3 aylıkken koysaydım belki o zaman başlayacaktı bilmiyorum bu bir yarış değil acele etmiyorum hiçbir şey için
sarikavun drosna 7 bucuk aylik donmuyo🤣dotunu kaldirmaya useniyo benimki. Ben destekler zorlarsam ancak. Her cocugun gelisimi farklidir takmayin kafanize kiyaslamayin bebeginizi de
patilikiz Bebeklerden çok fazla şey bekleniyor . Kısa zamanda herşeyi yapmaları isteniyor. Yarışta değiller zamanı gelince hepsini yapacaklar , kendinizi böyle strese sokupta bebeğide etkilemeyin. Bizimkide 4,5 aylık bir kaç gündür dönüyor tam tur.
[silindi] Yere koyup destekleyin, benim bebeğim 6 aylikken döndü, oda yer düz zemine koydum, oyun matinin uzerinde donmeye başladı
hemshireanne drosna bebeğinizin hareket etmesini dönmesini istiyorsanız sert bir yere bırakın. Benim oğlumda prematüre hep yatakta dururdu yere koymaya başladığımda dönmeye başlamıştı 4 aylıktı
bir1anne drosna prematüre etiketi almışsınız prematüre bebekler zaten erken doğdukları için anne karnında olması gereken sürede dünyada oluyorlar o yüzden onların gelişimini ayına göre baz almak doğru değil