glsmn6 Kızlar bebişim 7 aylık oldu gündüz uykularımız kısa gece uykularımız güzel uyanmıyor ama sabah her geçen gün erken uyanmaya başladı sabah 7;30 da uyanıyorduk her geçen gün geri geri gittik şuan 5:30 da uyanıyor sebebi ne olabilir sizce
ozgmom glsmn6 bebeğimi ne zaman 9 dan önce uyutsam hep erkenden uyandı sabahları. Uyku bebekten bebeğe değişiyor bence. Instagramda vs görüyorum aksam 7 de uyutup sabah 7 de uyanıyor vs diyenleri benim kızım yapmıyor o yüzden en erken 9 da uyutuyorum ozaman daha kaliteli uyuyor
glsmn6 kader_14 19:30 da uyuyor dayanamıyor kü en son uykusu 16:00 da bitmiş oluyor fazlasına dayanamıyor
fatma_erva glsmn6 Bence akşam uyuma saatini birz ileri çekmeye çalışın 9 gibi falan uyursa muhtemelen sabah 8 9 u bulur kalkmasini onun için gündüz uykusunu da 1 2 gibi yapması lazım bu şekilde düzeniniz olursa belki sabah erken uyanmaz
glsmn6 Gece uykularımız iyi 19:30 da uyutuyorum bir daha sabah uyanıyor arada mamayı ben veriyorum ağzına normalde sabah 7 de kalkardı şimdi 5 buçuk ta