havvamete Kızlar oğlum gündüz gayet iyi ama gece olunca öksürük tutuyor. Gece ara ara oda havalandırma yapıyorum petek üstüne havlu ıslatıp seriyorum boğazı kuruyor diye düşünüyorum doğalgazdan oda nemlendirici alsam çözülür mü sıkıntı marka önerir misiniz
alerjikbebekannesi12 havvamete hastalık olsa tüm gün öksürür Gece öksürüğünde 2 ihtimal var Ya burnu akıyor geniz akıntısı var bunun içinde yüksek yatirmalisin Ya da oğlunun reflusu var kısık kısık balgamsiz öksürük genelde reflü oluyor
ppy havvamete ayak altına viks sür çorap gıydır canım ben cok faydasını goruyorum artı nemlendırıcıde tabı fayda eder
ppy havvamete evet benim oğlumda oyle oluyordu zaten bu hastalıklar gece tutuyor 😏 gecmıs olsun bı deneyın derım
havvamete ppy uzun zamandır böyle hasta değil çocugum çok şükür gece doğalgazdan olduğunu düşünüyorum çünkü başka bir sorunu yok.
havvamete alerjikbebekannesi12 geniz akıntısı reflü tarzı hiç bir şikayetiiz olmadı şimdiye kadar zaten düzenli Dr kontrollerine de getiriyorum şimdiye kadar hiç sıkıntısı da çıkmadı açıkcası ben oda doğalgazdan kuruyor acaba ondan mı diye düşünüyordum ama dikkate alıp tekrar bir getireceğim
alerjikbebekannesi12 havvamete oda olabilir ben mesela yattıkları odanın petegini kapatıyorum uyku tulumu var üzerlerinde Xiaomi nem makineside güzel tavsiye ederim
alerjikbebekannesi12 havvamete yok astımı olduğu için doktor koku esans tarzı şeyleri önermiyor Ama koyanlar varmış 2 yıl oldu alalı
banumeral23 Benim oğlumda öyle oluyor 3 yaşına girecek martta , odasında nem makinası var nane yağı damlatıyorum bir iki damla bir de her akşam başucuna soğan karanfil yapıyorum çok iyi geliyor deneyin isterseniz geçmiş olsun
havvamete banumeral23 nem makinası hangi marka kullanıyosunuz memnun musunuz. Soğan karanfil normalde hastayken koyarım ama hiç aklıma gelmedi koyayım hemen. Mesela yarım saat önce yine öksürük tuttu hemen kalktım cam açtım 5 dk odasını havalandırdım geçti anında. Tulum gitmiyor üstünü örtmüyor örtse kapatcam doğalgazı gece ama yok 🤷🏻♀️
banumeral23 havvamete buhar makinası kanz e bebekten almıştım 2 senedir kullanıyoruz çok memnunum bence odamın kuruluğundan öksürüyor olabilir bir deneyin buhar makinasını rahatlar inşallah🙏