cokbilmismom mom97X Lego lar çok güzel oyaliyor, bul tak, yapboz, konuşturan kartlar, sesli hareketli kitaplar falan bizim ki çok sever
[silindi] mom97X bugün Bime keçe duvar halısı geldi. Çok beğendik biz. Bulabilirseniz ona da bir bakın derim
suheyla92 mom97X benm oglum 20 aylik su an sesli oyuncaklari ve surtmeli arabaları cok seviyor. Egitici kopekcige sarki söyletip karşısında zıplıyor arabaları surtturup eliyle dönen tekerlere dokunuyor hoşuna gidiyor 😂 bi de cirtli kitaplari cok sever oyalanır baya. Duvara yapıştırılan keçemino aldim onunla da guzel oyalanıyor
mom97X cokbilmismom sesli kitapları var seviyor baya, ama şimdiki oyuncaklarından baya sıkıldı. Teşekkür ediyorum öneriler için, bul tak ve legoları değerlendireceğim 👌🏼
birprensannesi41 mom97X canım kirpi oyuncak cok güzel onun dışında şekilleri cubuga geçirme oyunu ve ipe boncuk dizme çubuga boncuk dizme parmak boyama kitabı ve sihirli boyama kitabı onerebilirim😇
minikmisimben Oyuncaklar var ya meyve kesme için cırt cırtlı onları çok seviyor 18 aylık kızım da oyuncak tencere vs var bizde ablası olduğundan onlarla yemek yapar gibi oynuyoruz oda alıştı bana yemek yap diyorum tabağa oyuncak ekmek falan koyıyor 😅