Esmabetul SevimliHayaletCasper ay şok oldum ya kadın pisi oisine gitti ah ahh.. Kızı hâlâ itiraf etmemiş bekleniyor ifadesi sürüyormuş Sultan kızı itti demiş
etkafa o değilde kadın hemen düşünce ölmemiş iki kişi demiş tuğyan kimse anlamsın diye üstünekapaklanıp bagıra bagıra ağlayıp sesi bastırmış
alinmom Ah çok yazık oldu baştan beri hep kızından şüphelenmiştim gözlerini devire devire konuşması annesine karşı sevgi beslemediği bariz belliydi. Allah evladın da hayırlısını versin. 🥲
rachelgreen_ Başta hiç inanmamıştım ama verdiği röportajlarda o kadar belliydi ki yalan söylediği. Yazık kadına ya katilini doğurmuş.
elisa2705 SevimliHayaletCasper O kdar belliydi ki onun yaptığı, bide kucaklayıp dizlerinden atmış manyk cidden kanım donuyor çok yazık çok üzüldüm içerde fazla yaşatmazlar onu inşallah
Usnac1995 SevimliHayaletCasper Of ya. Çocukluk videosunu gördüm, okadar temiz yüzlü öyle güzel bir çocuk ki. Annesine sarılıyor öpüyor. Neden böyle oldu acaba. Çok üzüldüm
Huma_kus34 Usnac1995 bende gordum annesınden ayrılmak istemıyor çocuk annesının cok umrunda degıl gibi gördüm böylr böyle kopmuş sankı anneden