mervekibb_ Kızlar bebeğim gece 3 defa uyanıyordu şimdi 5 aylık daha da sık uyanıyor neden olabilir sürekli acıkıyor mu birde uyumadan biraz meyve püresi falan veriyorum tok tutsun diye
brfnbt mervekibb_ dördüncü aydayız hatta 3,5 aydan beri sürekli gece emmeye uyanıyoruz kilo alımı iyi güzel besleniyor sütüm de yetiyor doktorumuz seninle temas etmek için yapıyo büyük ihtimalle dedi
JanJan_ mervekibb_ Ah ah 4.5 aylıktan beri aynıyız. Mis gibi uyuyan çocuk gitti meme için sürekli uyanan çocuk geldi. Dişleri falan çıktı diştir odur budur dedik de hala pek düzelme yok 7ay 27 günlük
gizem1111 mervekibb_ bizim de 6 aydan sonra başladı sürekli uyanıyor gece neden çözemedik napcam şaştım kaldım
3kedili2bebekli mervekibb_ uyku öncesi eğer bir şey yedirirseniz hem diş hem mide sağlığı bozulur hemde büyüme eğrisi yavaşlar ayrıca gece uyku kalitesi bozulur sık uyanir karnı çok tokken uyuyamaz üstelik daha 5 aylık ciddi hazımsızlık yapar
mervekibb_ 3kedili2bebekli yaa hakaten bu olabilir ben tok tutsun dedim ama midesini yoruyır olabilirim
brfnbt mervekibb_ ya gerçekten huyu suyu değişiyo çocukların bi anda benim oğlum iki aylıkken felan dokuzda uyuyordu şimdi geç yatıyor sürekli emmeye kalıyor