lovebabyy kuticik 13 aylık. 3 ana öğün, 1 bazen 2 ara öğün veriyorum. Gündüz 2 uyku yaparsa 4 defa, tek uyku yaparsa 3 defa mama veriyorum. Emmeyi 10 aylıkken kendi isteğiyle bıraktı, geri döndüremedim. Gece beslenmesini de 2 hafta filan oldu keseli.
myavocado kuticik 1 yaşında anne sütü almıyordu. 3 ana öğün + 1 veya 2 ara öğün şeklinde veriyordum. Mamayı da gece uykusu öncesi 180cc veriyordum, bir kez de uykusunda kalkıyordu 180cc daha içiyordu.
alparslanmomms 11 buçuk aylık . Normalde çok iştahsızdı 2 aydır . 1 haftadır düzeldi çok şükür . 3 ana öğün veriyorum . Uyanınca önce süt içiyo . 2 saat sonra kahvaltı uyku. Uyanınca çorba ve süt . Çorbayı bitirirse süt vermiyorum ama. Ara öğün olarak da meyve kraker vs
kuticik alparslanmomms bizde iştahsızlık çok çektik hala çekiyoruz ve çok seçici 3 ana öğün veriyorum bende ara öğünler hep araya kaynıyor bazen veremiyprum yemeğini zor yediği için mamayı da sabah uykusunda 2. Uykuda ve gece yatırırken veriyorum
lovebabyy beginnerrmomm Saat 23’te rüya öğünü olarak ve saat 3’te kendi uyanarak 120şer ml mama veriyorduk. Sonra yavaş yavaş saat 23’tekini artırıp saat 3’tekini azalttık. Bu süreç 2 hafta filan sürdü. En son tamamen kestik. Bir süre uyanıp uyanıp mama bekledi, su içirdim. Sonra yavaş yavaş uyanmalar azaldı.
alparslanmomms kuticik ara öğün yemiyorsa kasmayın bence . 3 ana 3 ara öğün verin diyor bazı doktorlar ama hangi ara verecez? Çocuk zaten doyuyo bu kez ana öğünü reddediyor . O yüzden 1 veya 2 ara öğün ideal
beginnerrmomm lovebabyy benimki üç saatte bir beslenme alışkanlığını koruyor 9 aylık. Reflüsünü ve gaz sancısını tetiklediğini düşündüğüm için kesmeyi düşünüyorum birde ek gıdaya ilgisi azalıyor gibi. Teşekkür ederim 💕
lovebabyy beginnerrmomm Hmm küçükmüş aslında. Ama kilosu ve gelişimi iyiyse 6 aylıkken bile kesilebiliyor. Ben 12.ay cesaretimi toplayabildim kesmek için. Rica ederim.