ysfzynp Arkadaşlar önce Philips avent aldim ama cok verim alamadım ben sütümü tam çekmiyordu 1 saat boyunca tek gogusten 80 cc zor çıkıyordu. Ama elle sağdığımda sütüm fazlaca geliyordu. Bir arkadaşım lansinoh elektrikli önerdi fiyatları da malum al dene olmadı kenara koy diyeceğimiz kadar uygunda değiller:) lansinoh marka kullananlar ne dercee memnun söyleyebilir misiniz göğüsü tam boşaltıyor muydu. Yada Philipsin 1 saatte bana 80 cc vermesi normal mi sağımcılarin bilgisine talibim :)
catperson ysfzynp göğüs hiçbir zaman tamamen boşalmıyor, süt üretimi sürekli devam ediyor. Pompaya gelmezken elimle sağdığımda süt geldiği oluyor bende de. Lansinoh elektrikli var elimde memnunun ama dediğim gibi sağım bittikten sonra kontrol etsem hala süt akışı olur.
nurcanbb ysfzynp ben lansinoh eller serbest kullanyorum benimkini boşaltıyo cekim gücüde güzel ondan önce mochi almıştım ondan tam verim alamadım mesela
ysfzynp catperson Peki bir saatte ortalama Sizden çıkan süt miktarı nedir Yani diyorsunuz ki bunun pek cihazla alakası yok Philips Avent de çok popüler bir ürün Yani ben de düşünmedim değil Acaba gerçekten göğsü tam olarak boşaltan bir cihaz mı yok diye düşündüm ben de
betusmrv catperson merhaba bende de lansinoh şarj edilebilir elektrikli pompa var da sağım esnasında diyaframlar kapağına yapışıyor kalkarken sizde de oluyo mu bu durum
catperson ysfzynp en son dün gece 60cc aldım ben 😆 bana hiç bakmayın benim sütüm az arttırmaya çalışıyorum ama sağma işlemi bittikten sonra sıktığımda süt geliyor bende bile. Elektrikli pompaların hepsi aynı mantıkta bence elinizdeki marka da güzel bir marka.
sevgiynk Lansinoh eller serbest ile 10 dakikada göğsüm boşalmış oluyor tek gogsumden 120-150 ml çıkıyor ortalama
Ballilokmam11 sevgiynk ya bende de var ama ben kullanamıyorum nedense sağım olmuyor bende kaçıncı modda nasıl yapıyorsunuz acaba bende normal elektrikli de var başka marka onda sagdigimda gayet iyi sağım oluyor
victopis Merhaba, 1 saat gogus sagilmaz yanşıi yapıyorsunuz. 5dk uyarı, 15dk max sağım yanı tel göğüs için. Sonra fark etmeden büyük yaralara sebebiyet verirsiniz
ysfzynp betusmrv Evet ama yinede çıkan 80 cc oluyor geçtiğini görmedim. Bu arada ben sadece geceleri sağım yapıyorum acaba bununda etkisi var mıdır
sevgiynk Ballilokmam11 ben ikinci modda kullanıyorum damla simgesi olan gücünü de en sonda kullanıyorum 9.seviyeye getiriyorum ve göğüs ucumun yerleştiğinden emin oluyorum ayrıca sütyen de emzirme sütyeni kullanıyorum makineyi tam desteklemesi icin
betusmrv ysfzynp muhtemelen bende yaklaşık 1.5 - 2 aydır sağımla arttırmaya çalışıyorum çünkü bebeğim emmiyor gece uyku arasında bazen emiyor fırsat buldukça sağıyordum lansinoh elektrikli var 15-20dk sağardım akşamları da power pumping yapardım çok az çıkardı daha sonra e bebeğin emzirme danışmanını aradım arz talep meselesi dedi süt günde en az 5-6sağım yapmalısın dedi bide 3saati geçirmemeye çalış dedi emzirme esnasında prolaktin hormonu tavan yapar giderek azalır 3 saat içinde tekrar uyarı verirsen daha çok süt akışı olur dedi bende gündüz 3 saat arayla sağmaya çalışıyorum duruma göre de gün aşırı akşam power pumping yapmaya çalışıyorum ve gerçekten artmaya başladı aşırı bi artış yok hâlâ mama destekli gidiyorum ama ilk günlere göre daha fazla çıkıyor. Bide gece 12den sonra hiç sağım yapmamıştım geçen gün duştan sonra gece 12de sağım yaptım oda etkili oldu muhtemelen ve 20dklık tı iki göğüs aynı anda 160cc yaklaşık aldım ilk defa şok oldum. Size de tavsiye ederim düzenli saatli sağım yapın bence bide aktif emiyorsa emzirme sonrası sağım da arttırıyormuş ben onu yapamıyorum aklınızda olsun
Gzdzeynep ysfzynp ben manuelde daha iyi sağım yapıyordum ya da elimle sağdığımda. Bence manuel pompayla da deneyebilirsiniz.
loveboymomy ysfzynp bendeki tek tarafliydi. Sağım gücü de iyiydi. Fakat tek sıkıntı sağım yaparken başka hiç bişey yapamiyorsunuz. Mesela ben bebeğim kolik olduğu için yeterli sağim yapamiyordum. Memnundum ama eller serbest olsa daha mı iyi olurdu acaba diye de düşünüyorum.