merhaba bebeğime henüz tam olarak rutin bir şekilde ek gıdaya başlayamadım ona neler verebilirim, internette irmikle yapılan bi karışım gördüm ama onu yiyince gece çok rahatsızlandı
gün içinde yoğurt yiyor sabah bizimle kızarmış yumurta yiyor öğünlerin büyük çoğunluğu hala mamayla devam ediyorum, yaklaşık 2 haftadır emziremiyorum çünkü direkt ısırıyor ısırmaması için de herşeyi denedim pompa da göğsümü acıtıyor o yüzden sağmadım şuan göğsümden süt de sızmıyor acaba kesildi mi diye merak ediyorum.. neyse bu ek gıda konusunda ne yapacağımı bilemedim, bebeğim 12 kg 80cm şuan, doktor 2 yaş ağırlığında dedi mamayı azalt dedi, 5 ölçek içiyor şuan daha kontrole var o zaman yine ölçücez kilosunu, ölçek ve kilo bilgisini verdim çünkü ek gıdada neyi ne kadar kullanmam lazım belki bilen vardır ona göre tavsiye verebilir diye, bana yardımcı olur musunuz ♥️ açıkcası eşimle beraber herşeyi tek başımıza yapıyoruz ailelerin desteği yok bi büyüğümüz de yok ilk bebeğimiz bu o yüzden biraz da kafam karışık 😅