mamaisqueen Kızlar yeğenimin doğum günü var güzel kaliteli bir hediye almak istiyorum birde doğduğunda akıl edemedim hani sepet hazırlarlar ya öyle bir şey yapmadım hiç. Bir sürü şey aldım ama hep parça parça aldıkça verdim falan içimde kaldı bu. Şimdi arkadaşlarımın çocukları olacak onlara sepet hazırlayacağım ama onlardan önce yeğenime telafi niteliğinde bir şey hazırlamak istiyorum. Bayram hediyesi diye bahaneyle veririm. Sizce içine neler konulabilir benim kıyafetten başka aklıma bişey gelmiyor birde kitap vs koyarım. Önerilerinizi bekliyorumm🌸
Ballilokmam11 mamaisqueen manyetik blok, lego çeşitleri, cinsiyetini bilmiyorum ama kizsa eğer güzel bir bebek ve kuaför seti, doktorculuk seti, erkekse araba ve onu sueebilmssi için halısı
mamaisqueen SheDoesntCare doğuya tayin durumları var aşkım büyük taşınması zor bişey düşünmüyorum şimdilik. Akülü araba aklımda zaten er yada geç alacağım kızlarıma 🤭
tugceduru23 Manyetik blok alabilirsiniz. Oyun hamuru boya çeşitlerinden olan bir şey yapabilirsiniz. Scooter olabilir yoksa yaza iyice alışır evde bine bine.
mamaisqueen tugceduru23 scooterı var bir yaşında bisiklette almıştım manyetik blok çok mantıklııı sepete konulabilir teşekkür ederim🌸