Daisy- Gamzelikiz_34 bende evlat çok başka bişeymiş 10 dakka annem de olsa emanet edip çıksam 40 kere arıyorum kardeşimle bakkala markete götürüyor bazen aklıma türlü şeyler geliyor
bittercikolata__ Gamzelikiz_34 küçük kızım kitap seviyor resimlerine falan seviniyor arada da yemek istiyor o ayrı konu😂 birde ablasının kalemlerini kitaplarını karıştırmak için can atıyor. Büyük kızımda kitap okutuyor bana sürekli kendisi okuma yazmayı bilmiyor daha. Bulmaca çözmeyi boyamayı birde oyuncaklarla oynamayı seviyor
_Hera Gamzelikiz_34 kızım 9 aylık en sevdiği şey şuan kitaplarına bakmak. Bütün resimlere baba diyor 😂😂
Gamzelikiz_34 _Hera yaaaaa yerim onun ağzını ya🥰♥️😂hep baba ama benim kız hep anne diyor annemler dün gittim babama anne diyor 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
bittercikolata__ Gamzelikiz_34 😂😂😂 nerde kağıt veya peçete var kızım orda saklamaktan yoruldum iyice 😂
_Hera Gamzelikiz_34 benim ki sadece ağlarken anne diyor (emin değilim belkide demiyor) okadar mesafeli ilişkimiz var hahshs 😂
incihanim_ Gamzelikiz_34 oğlum 3 yaşında şuan ki en iyi oyuncağı ben ve babası😂diğerleri pek ilgisini çekmiyor nedense sadece ortalığa döküyor bütün oyuncaklarını o kadar
gizememre Gamzelikiz_34 kızım tam 15 ay 15 günlük en sevdiği oyuncakları legoları ve hayvanlı kitapları ve tencere tavalarım 😂 hayvan sesleri çıkarmaya başladı aşırı hoşuna gidiyor önce benim yapmamı istiyor sonra taklit ediyor 😂 sonra birlikte boya yapmayı denedik ama sinirleniyor şimdilik 😂
Gamzelikiz_34 gizememre ama sinirleniyor şimdilik 😂 Sakinleşsin annesi neden tencere tava ya benim kızım da aynısı 😢🥹🥰 gizememre hayvan sesleri çıkarmaya başladı aşırı hoşuna gidiyor önce benim yapmamı istiyor sonra taklit ediyor Yaaaaaa yerim onu ben ya maşallah 🧿 🥰
Meri-Mel Gamzelikiz_34 Şuan saklambaç , resim boyama , hamur ile şekiller çıkarma , yapbozlar , bir de tabak çanak bardak oyunları 3 yaşında
oylesinebiri__ Gamzelikiz_34 tencere tavaya bayılır 🤣 içerde 2 kutu oyuncak boşaltmış yinede oynamıyor