bluemomjean Hadi atağa geçen bebeğe yaptığınız farklı uyutma taktiklerini yazın ilginç olanlar da klasik olanlar da paylaşılsın bu önemli bir dayanışma postu😅🙏🏻 Başlıyorum bebek arabasına koyup balkonda uyutmak
cananbulbul bluemomjean Anakucağında uyutmak, takside uyutmak, pusette uyutmak, beşiğe öylece koyup uyumasını beklemek, kucakta uyutmak, slingte uyutmak
Pamukhanim_ bluemomjean benim için en ilginç yöntem çamaşır sepetinde uyuttum tam 2 ay boyunca 4. Ay atağında 🤣 Ana kucağı., hamak, bebek arabası, poşeti masada sallama, çarşaf, arabada, kucakta baya bir yönetim de uyutmuşum
bluemomjean cananbulbul cananbulbul beşiğe öylece koyup uyumasını beklemek yönteminin hala bekleme kısmındayım olmuyooo asla 😅
smileylaylom bluemomjean bel taburesinde squat yaparken ya da yürürken uyuttum, omzumuzda uyuyor, eşimin göbeğinde 😆🤣 ya da omzunda olmadı sarılıp yatıyoruz ya da elini tutunca uyuyor kriz anlarında
aysesenerr @bluemomjean 10 aylık oldu ve hala ayakta sallayarak uyutuyorum. Biran önce kendi uyumayı öğrenmesi lazım bacaklarımda derman kalmadı ☺️
Emiraras-smom aysesenerr 1 yaşından sonra yanında uyu masaj yaparak Tatlı bir ninni de aç onu her duyduğunda o şekilde uyuyacağını bilsin arkanı dön uyu 1 haftada yapmaya başlar
bluemomjean seda2852 aysesenerr benim de kollarım aynı şekilde derman kalmadı hadi inşaallah kolayca uyudukları günler gelir
hedojrkrkrk Kızlar ya lazer yaptırmak istiyorum emdigi için yaptıramıyorum kızım 15 aylık sizler ne yapıyorsunuz