ldb Kaç kere ve kaç dk uyuyorlar. Bizimkiler 2 uyku yapıyor biri 10-20 dk arası maksimum yarım saat diğeri ise yarım. Saat 45 dk arası. 5 aylıklar sizin bebeğiniz 5 aylıkkken kaç dk uyku yapıyordu
traineemom ldb 5 aylık gündüz uykuları hep 30 dk hiç şaşmaz kurulu alarm gibi 🥹 akşam üstü son uykusunda şanslıysam uzun uyur rahat bir yemek yeriz 😂
ldb minnakpopus bizimkiler bazen aynı anda uyumuyor biri uyanıuor biri kalkıuor ben de hiç dinlenemiyprum. Hiç uyumamış gibi oluyor benim için de
minnakpopus ldb yaa Allah yardımcın olsun ben bir büyük bir bebekle bütün kaportayı bozdum iki bebeyle seni düşünemedim 🫣 Allahım bütün annelere güç kuvvet versin ya çok zor
elfmrl123 ldb 2 uyku 5 aylık için az değil mi ? Benim oğlum bir yaşına girecek 10 gün sonra 2 uyku yapıyor ilki 1 saat 2.si 1,5 saati buluyor toplam 2,5 saat
ldb elfmrl123 bazen 3 de yapıyorlar ama maks 10 4 dü de çok nadir buluyor. Genellikle 2 uyku yapıyorlar
alpaslanmom_ ldb 5 aylık 2 uyku mu çok az yorgunluktan uyumuyorlar;( benim oğlum 9 buçuk aylık daha yeni geçtik 2 uykuya düşünün 5 aylıkken 4 uyku yapması lazım 1saat 45 dakikada bir uyutmanız gerekiyor çocukları günde toplam 15 saat uyku yapması lazım
ldb alpaslanmom_ 10 da uyanıyoruz genelikle 12 ya da 1 de ilk uykuyu yaparlar dediğim süre uyanırlar. Sonra 2.30-3 gibi tekrar uyurlar ya da 4 sonda 6 da bir uyumak istiyprşwr uyutmıyorum bazen uyuyorlar. 8-9 gibi de gece uykusu yqpıyoruz