aytenlikadin Merhaba kızlar bu yaz yaptıran oldumu ne kadar ücret ödediniz acaba bizim 3+1 50 bine boyarım dedi kucuk ılce baska boyacı da bulamadık şaşırdık açıkcası bu kadar olmasına normal mi sizce boyatan varsa ücreti yazarsa sevinirim
ftmngj aytenlikadin bende evi boyatayım deyip duruyorum inşaat işçisinin günlük yevmiyesi 3.500 lira 10 gün boyunca gelse gitse boyasa 50 bin etmez yaptırmayın
1tosbikinannesiyim aytenlikadin bu yıl kayınvalidemin evini 20 bine boyattık ufak bir de duvarından kabarma vardı onada baktı adam ( İstanbul )
SweetMom__ aytenlikadin Merhaba bence fazla istiyor çok buldum 50 bin küsur yazık günah temel mi atacaklar yoksa .
Serife00 ftmngj yalnız her usta yevmiye olarak gelmiyor Kabala anlaşılıyor genelde 3+1i 2 günde boyayıp 7 bin kabul edecek ustaya ihtimal veremiyorum.
yildiz-alp2024 ftmngj 10 gün ne kız bu ben 1 büyük salon iki küçük oda boyattım 2 günde boyadı ilden ile değişir belki ama 2.500 aldılar günlük
Birkullanici aytenlikadin biz İstanbul’da boyatıyoruz 2+1 80 mt2 ev net 65 mt2, 10 bin işcilik 5 bin malzeme tuttu
sudenaz0 aytenlikadin 5 ay önce 2+1 evimizi 7 bine boyattık evimiz büyük. Acaba boya renginden mi kaynaklı hani koyu renkten açık renge geçecekseniz o biraz zor olduğu için bilmiyorum
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aytenlikadin benim ev 184 m2 boyanan kısımları söyliyim hemen hemen 140 m2 boyadık ona da giden para boyacıya 8000₺ boyaya 4000₺ gitti tavan boyası da dahil.
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aytenlikadin kız kendiniz yapın inanın gördüm nasıl yaptıklarını sabahtan akşama kadar başında bekledim eğer yapabiliyorsanız kendiniz yapın biri bebeğe baksın biri de yemek getirsin yeter kaynana vs yok mu
aytenlikadin Valide-Ayse-Hafsa-Sultan canım ev buyuk nasıl yaparız eşimde hıc anlamaz detayları falan hıc yapamayız :))