burcuderen 2 yaşında kız çocuğum bir aydır tırnak yiyor. Acı oje sürdüm ama yine de yemeye devam ediyor. Canı acıyor ama devam ediyor siz bu durumu yaşadınız mı nasıl çözüm buldunuz?
iremm58 burcuderen benım kendımde var çocukluğumdan beri aşamadım benn daldıgımda birşey düşündüğümde oluyor protez tırnakla engellemeye çalışıyorum bi çocuk psikologundan destek alabilirsiniz belki çocukken desteklenseydım bende bırakırdım
Eftelya111 burcuderen flormarın acı objesini denediniz mi biz onunla yendik sayılır doktor o markayı tavsiye etmişti bize ama ben hiç acı oke sürdüğümü belli etmedim ona o uyurken sürdüm sizde öyle yapın yese de yemese de bir kaç günde bir tazeleyin kısa sürede geçen bişey değil çünkü bi bide biraz büyütünce yenmiş tırnak resmî ile bakımli tırnak resmini gösterdik yemeye devam ederse sonucun o olacağını anlattık ona
burcuderen Evde beni yerken görmüş olabilir beni rol model almış olabilir aslında farkında değildim bana baktığının bende küçüklükten beri yiyorum. Flormarı denemedim ama diğer markayı kendisi istiyor sürmeyi farkında değil acı oje olduğunun