kızlar benim bebiş 6 buçuk aylık ek gıdaya başladık ama öyle öğünlü düzenimiz yok. ana besinimiz anne sütü, yine de her gün bir şeyler vermeye çalışıyorum. şöyle bir problem var akşam 8 civarı uyutuyorum son beslenmesini de ya tam uyuyacakken ya da çok az öncesinde yapıyor yani uykulu ve huysuz oluyor kaşıkla bir şey vermem imkansız. normal sütünü veriyorum uyuyor ama 2 buçuk saat sonra mırıldanmaya başlıyor 3 saat olunca da artık ağlamaya başlıyor süt içmeden de sakinleşmiyor. artık tek sütün onu yeterince doyurmadığını düşünüyorum hızlı sindiriyor. biraz tok olsun ki uyku sürelerini biraz uzatsın istiyorum zaten meme emmiyor gece gündüz sütümü sağarak veriyorum sağım yapmam bir saat sürüyor veriyorum uyutuyorum bi saat daha geçiyor bana 1-1,5 saat kalıyor yatmak icin böyle bir döngüde asla dinlenemiyorum.
asıl konuya geleyim biraz araştırma yaptım doyması için gece mamayla süt karıştırıp veriliyormuş karma besleme adı altında. mama alıp geceleri denemeyi düşünüyorum ama siz hangi mamaları kullanıyosunuz? yeni doğduğunda sütüm gelene kadar biraz hipp combiotic denemiştik fena değildi