melekveemir 2buçuk aylık oğlum var. Öncesinde normal bi şekilde emiyordu meme reddi sonrası silikon uç ile emmeye başladı. 20 gündür silikon uç ile emiyor. Önceleri geceleri normal de alıyordu ama artık hiç normal emmiyor. Nasıl bırakacağız bu silikon ucu?
hamcokelek33 melekveemir ben bıraktıramadım valla, doğduğu günden beri uçla emdi. 7. Aya girdiğimizde de sütüm bittiğinden komple memeyi bıraktık . 4. Ay atağında falan meme reddi olabiliyor, dikkat edin silikon ucu bıraktırırken komple memeyi reddetmesin
yildizmom-2023 melekveemir 2 yaşına kadar silikon ucla emzirdim. doymadigini hissedersem de mama verdim. ek gıdadan sonra mamayı bıraktım.
hasan17 melekveemir ben kızımı iki yaşına kadar silikonla emzirdim hiç bi şekilde bıraktıramadım çok zor olmuştu
dsea melekveemir Bnde tam 2. Ayda bıraktım silikon ucu. Gece uykuluyken verdim hep gündüz silikonla emiyorfu sonra alıştı gündüzde emnedi öylr
melekveemir hamcokelek33 ben de ilk oğlumu hep silikon uçla emzirmiştim 9 ay. Sonra emmeyi bıraktı tamamen. Şimdi normal bi şekilde emzirmek istiyorum ama yine olmadı yine olmadı. Bazen olsun emsin yeter ki diyorum ama çok yoruldum artık psikolojik olarak özellikle
vesile98 Benim kızım 5. Ayda kendiliğinden bırakmıştı belki sizin de öyle olur il başta yavaş yavaş çektim tam aktif emdiğinde sonra bıraktı
eedd 8aylikken kendi birakti o kadar uğraştım ki kabul etmiyordu ayakta emiyordu silikon çıkıyordu cok zordu
tugcedefne5561 melekveemir 5 aylıkken kendiliğinden bıraktı öncesinde de midesini bulandırıyordu plastiği