welcome_baby Merhaba kızlar bi haftalık bebeğim var ısrarla sol mememi emmiyor. Çok acıkınca ilk ona veriyim diyorum kriz geçiriyor resmen. Ne yapacağımı bilmiyorum. Mecbur o memeyi pompalıyorum veriyorum. Bu durumu yaşayan var mı
Gzdzeynep welcome_baby bebeği ters tutarak sanki sağ memeyi emiyormuş hissiyatı oluşturarak deneyin. O şekilde emebilir
2_oglanannesi welcome_baby benimde öyle 11 aylık oldu sol memede süt iyice azaldı zaten. Boşa uğraşma derim almayınca almıyor
welcome_baby fh26042014 nasıl biliyor fark ediyor şaşırıyorum. Sütü bitecek diye korkuyorum. Sizin gündüz emmeye başladı mı peki
welcome_baby busra8788 valla eşim en son öyle yaparız demişti işe yaramaz diye yapmamıştım sizde oldu mu peki
welcome_baby Gzdzeynep mecbur öyle yapcam bakalım ilk bebeğim normal emzirmeyş bile tam beceremiyorum.
berengunes Aç ve sinirliylen teklif etmeyin almaz farklı pozisyonlar deneyin çaktırmadan alır alışır sonra
avkatanne ilerleyen zamanlarda kendiliğinden düzelebilir çok zorlamadan teklif etmeye devam edin bizim de öyle olmuştu 😌
welcome_baby avkatanne mecbur öyleyapcam valla yoksa o memede süt kesilir. Üstelik sürekli pompalama derdi cabası
Gzdzeynep welcome_baby öyle düşünmeyin. Sütünüz var bebek de emiyor varsın öyle emsin bir süre sonra normale döner 🙏🏼 ben ilk kızımı ayakta yaylanarak emzirirdim sütüm tazyikliydi anca öyle tutardı memeyi.
berengunes welcome_baby bende öyle sanıyordum ama tam tersi acıkınca sabretmediklerinden daha çok sinirleniyorlar yatarak pozisyon değiştirerek vs bir şekilde çözdüm pes etme alışır inşallah
ktaltuntas welcome_baby 2 bebeğim de sağ mememi emdi sol ters geldi almadılar , gece uyku sırası dene ama ne yaparsan yap almıyorlar maşallah sütüm de yaradı yetti tek meme şuan 10 aylığız tek memeyle devam yapacak bişey yık stres yapma bi şekilde büyüyorlar sağlıklı olsun yeter 🤍
welcome_baby ktaltuntas bana da sağ meme ters gelmişti aslında ama bebeğim ısrarla bir iki emiyor sonra tekrar aranmaya başlıyor. Peki vermediğinizde sütü kesilmedi mi ve yeterli geldi mi tek meme
sarehifasu welcome_baby benim bebeğimde sadece sol memeyi emdi Malesef sağ memeyi kabul etmedi denemedim çok defa ama olmadı 8 aylık tek meme ile idare ediyoruz çok şükür kilosu da yerinde bi sorun yaşamadık korkmayın tek meme ile de büyüyor
welcome_baby sarehifasu maşalllah sorunsuz yetmiş memeniz çok şükür atlatmışsınız. Bakalım ısrar ediyorum her seferinde ama kabul etmese mecbur kalçam ne yapalım
welcome_baby berengunes valla öyle hele benimki altına yapmışsa ve açsa bazen üstünü giydiremeden alıyorum tüm mahalleyi ayağa kaldırıyor.
welcome_baby Gzdzeynep inşallah teşekkür ederim ben de sizin gibi düşünüyorum. Pozitif olmak Lazım her şeyin var bir çözümü