Kızlar 11 günlük bebeğim ıkı gündür ne olduysa gecelerı uyumuyor gündüz uyuyor karnı tok altı Temız yatağına yatırdığım an başlıyor mızmızlanıyor sonra sıddetlı ağlıyor gaz masajı yapıyoruz çıkarıyor acaba sıddetlı gaz mı var hala ne yapsam gündüz uyuyor doğum yaptığım ılk hafta annemde kaldım kucağıma emzırmek dışında alamadım çünkü sıddetlı ağrılarım vardı yataktan kalkamadım emzırmeyı bıle yatarak yaptım yemegı yatarak yedım tabı bu süreçte annem hep kucağına aldı acaba benı tanımıyor mu gunduzlerı annem bana bakmaya gelıyor bebegım onun kucağında sakinliyor benı tanımıyor mu sızce o sebeple mı ağlıyor gecelerı annem gıdınce annem de bebek bende sakinliyor bana ver dıyır gece benı çağır dıyor ıyı de benı tanıyıp bebegımın bende sakinlemesi gerekmez mı ama şöyle bır durum var kendı evıme donelı dört gün oldu ıkı gün bır sorun olmadı ama dün gece başladı bu gece huzursuzluğu babasının kucağında sakinliyor ama yok bende bebegım ağlama krızıne gırıyır sorun bende mı yatağına yatırdığım an ağlıyor eşimin kucağında eşim sallıyor sabaha pert olmuş olarak başlıyoruz sıfır uyku kızlar sızce sebebı ne Olabılır doktor bu arada gaz damlası ıcın henüz erken dıyor damla vermıyor gaz masajı hareketlerı yapın Dıyo yapıyoruz çıkarıyor bu arada bende de gaz ve gaz sancısı var acaba ona da mı gecıyor su an benım yaşadığım şey çok üzülüyorum ne yapmalıyım o ağladıkça ben de ağlıyorum kendımı yetersız hissediyorum 😞