helinky 15 aylık bebek için bildiğiniz gündüz bakım evi, kreş yada oyun grubu gibi biyer var mı asla 24 aylıktan aşağı biyer bulamadım
Dmt-01 helinky yıldızkentte özel feza çocuk akademi ve gündüz bakımevi var.kızım 4 yıldır oraya gidiyor ismi önceden sıla kreşti.0-6 yaş alıyorlar.
glz2 helinky minik kaşifler var instagramda konuşmuştuk kızım için ama saatleri uyku saatimizle çakıştığı için gitmek nasip olmadı arada sosyalleşsin çevresinde yaşıtları olsun diye avm nin oyun parkına götürüyoruz
helinky Dmt-01 o ay grubunu alıyo mu çoğunda 0-6 yazıyo ama sorduğumda 24 aydan aşağı kontenjan yok diyolar
Dmt-01 helinky alıyorlar.bebek grubu var.hatta bir bebek vardı 4 aylıktı annesi verdğinde şimdi kocaman oldu maşallah.abiside aynı kreşe gidiyor.
helinky glz2 hangi avmye gidiyosunuz biz mngye gittik ama o yaş grubunun oyun alanı çok küçük geldi gözüme var mı başka
helinky glz2 dediğiniz yere baktım şimdi çok güzel ama sadece 1 saatlik program ve yeri yıldızkent herhalde çok uzak kalıyo bana bide daha uzun saatlik bi yer lazım bana keşke kayakyolunda bulsam
glz2 helinky mng nin üst katı evet biraz küçük ama yarım saat de olsa çocuklarla kaynaşıyor ara katşarda trene tırtıla falan bindiriyorum, evet oyun grubunda saat aralığı biraz sıkıntılı