canparem11 Kızlar bebeğimle alıştırma yapıyoruz biraz biraz dokundu ama tiksiniyor ve hemen elini silmek istiyor ne yapmam lazım neden olur bu? 24 aylık bu arada 🫶🏻
Alparslanim1 canparem11 duyusal hassasiyeti olabilir bi araştır bu konuyu. Benim oğlumda da var ileri boyutta sonuö sıkıntılı oluyor. Ergoterapiste gidiyoruz bizde 🤦♀️
sek_kahve canparem11 duyusal hassasiyeti vardır, oynaya oynaya alışır. Alışmıyorsa, sorun yaşıyorsa, hatta sizin bile dokunmanızla problem çıkartıyorsa bir ergoterapist değerlendirmesi alırsınız
Sinemeyra canparem11 benim kızda öyleydi tiksinirdi eee derdi elini silerdi oynaya oynaya alıştı yumuşak herşeye öyleydi özellikle tavuğu yemezdi dokunmazdı öğürüyodu ekmek pankek yemezdi bianda düzeldi alıştı hiç sevmiyo tiksiniyo die önünden almadım
mavii_98 canparem11 çok yumuşak şeylerde oluyormuş öğütme gibi tepkilerine olabiliyormuş duyusal hassasiyet diye içiyor ferzanebe var instada bahsetmişti
canparem11 Alparslanim1 herşeyi elliyor ama sadece hamura gıcık oluyor bugun elledi baya da oynamak için erken mi baska Bırsey mi acaba 🤔