saniyekayra Merhaba kızlar bebeğim 2 aylık göğsümün birini emiyor diğerini emmiyor daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Ne yapabilirim öneride bulunur musunuz?
fsmzpg saniyekayra slikon uç ile dene öyle yüksek ihtimalle tutar hem o memede süt üretimide olur. Belki meme ucunu tutamıyordur slikon uç çıkarmasına yardımcı olur bi slikon uçla emzir arada çıkart kendı meneni ver öyle öyle alışır tutar bence
brfnbt saniyekayra benim de öyleydi sağ göğsümü asla emmiyordu geceleri uykuluyken genelde onu veriyodum ilk sevdiği memeyle başlayıp biraz doyunca diğerini teklif ediyordum şimdi 4 aylık oldu ikisini de emiyor farketmiyor bile
tugbisssdgshsh saniyekayra ne yap biliyormusun canım bebeği donderme mesele yatiriyom kucağına emziriyon ya o tarafa yatık olsun diğer memeyi ver ağzına dene farkı gör
kbdrn saniyekayra bende yaşıyorum ama zorla zorla veriyorum birinde hiç süt birikmiyordu öyle fark ettim bende zorlayın yada silikon uç deneyin silikon uç işe yaramazsa sağın yoksa göğüslerde eşitsizlik, mastit vs durumları olabilir
sacideoral Yada farklı pozisyonda deneyebilirsiniz futbol topu tutuşu gibi silikon uçtan önce deneyin son çare silikon olsun alışınca onu istiyorlar sonra belki sizin bebeğinizde öyle olmaz ama bende olmuştu önlem amaçlı söylemek istedim
saniyekayra sacideoral evet bu şekilde de denedim kabul etmedi bakalım silikon uç deneyeyim umarım güzel sonuçlar alırım teşekkür ederim
brfnbt saniyekayra 3. Aya girdi kendiliğinden düzeldi hiç silikon uç teklif etmedim açıkcası sonra onu bıraktırmak ta zor oluyor sanırım
busekuzeyugur Benimde solu tutmuyordu lansinoh uc cıkarıcı aldım bir de gogus kalkanı ucu cıkartıyordu tavsiye ederim. Suan ikisini de tutuyor emdikce uc cıktı