neolmusyaani Şehir hastanesinde doktor sidefer alın dedi Diğer çocuğuma ocean kullandım hep Sidefer hiç kullanmadım acaba alsa mi eşim simdi gitti eczaneye ama kullananlar memnun mudur
byzyldz neolmusyaani demir eksikliğine iyi gelmiyor ama onun dışında kullanımı rahat çocuklar seviyor dişte leke yapmıyor
deryadenizk neolmusyaani 4 aydır sidefer kullanıyorum. Ne yazık ki bebeğim direk almıyor. damlalığı kaşığa döküp içiriyorum. Her seferinde hapşırıyor ya da tam içmiyor pek sevemedi. Beyaz tenli bir bebek göz altları mor. Sanki demir eksikliği var gibi. O yüzden bugün ocean aldım umarım bunu sever
neolmusyaani tugrulreis teşekkür ederim. Kilo başına bir damla demişti doktor. Sizde mi oyle kullaniyorsunuz
neolmusyaani deryadenizk oceani seveceğine eminim onun tadı biraz daha güzel inşallah iyi gelir bebegine
neolmusyaani nerminisitan ciddi misiniz😁 dün babası aldı bugün de kullandım yüzünün bir kenarı komple kizarmis bir de sıcak acaba alerji mi yaptı ya şu an yeni farkettm
nerminisitan neolmusyaani sidefer çok pahalı vitamin. Bana en iyi gelen demir vitamini o olmuştu çünkü yan etkisiz tek o gelmişti
byzyldz adenveben ben artık kullanmıyorum ama ilk vermeye başladığımdan itibaren dokuz aya kadar sidefer kullandım değerleri yerdeydi bu yüzden de ferrozinc kullandım bi süre sonra da bıraktık