Arelll Çok post var evet ama sormak istiyorum yarına kadar çatlayacağım. Oğlum 76 günlük 2 haftadır yeşil mukuslu kaka sorunumuz var doktorumuz ilk başta bir problem olmadığını normal olabileceğini söylemişti. Bu sabah oğlumun kakasında beysz küçük parçalar vardı yağ gibi. Ve kaka yine yeşil ve mukusluydu. Doktorumuzu aradım hemen yarın kaka tahlili yapalım dedi kendisi bugün hastane de değilmiş. Neden olur böyle beyaz beyaz bilgisi olan var mı ?
Hilal37 Arelll bende de kucuk kucuk yuvarlak pütür pütür bişiler var ama kakasının renginde acaba aynı şeymi
Arelll Hilal37 bizdeki beyaz bildiğin yağ gibi kurt mu diye baktım ama değil. Bozuk süt kesilir ya aynı öyle.
Arelll [bilinmeyen] içim rahatladı ohh. Allah razı olsun. Her zaman olan bişey değil devamlı olan yeşil ve mukuslu olması çok arada da ishal gibi yapıyor. Fazla beslendiği için yada süt mü yağlı ki. İki gündür dsürekli emmek istiyor ve emiyorda
Arelll [bilinmeyen] şimdi onu düşündüm bende. Yarın bi tahlil verelim de inşallah benim yediklerimle alakalıdır 🙏🏻