Btl-aycn Merhaba hanımlar bebeğim sma optipro mama içiyordu gayet güzel gidiyorduk ama 2 haftadır içmek istemiyor sütümde yetersiz kalıyor aç kalıyor başka önerebileceğiniz bir mama varmıdır bebeğim 3 aylık bu arada
ysfzynp Btl-aycn aptamil icin daha doyurucu diyorlar biz ilk aptamil kullandık bebegime cok fazla gaz yapti hip organik kullanmaya başladım 2 aydir devam ediyorum. Doyurucu olduğunu düşünüyorum gelişiminde bir sorun yok cok sukur
gamzemissss Btl-aycn bizede sma kullanıyoduk ama içmeyi reddetti bir iki ay şimdi arada aptamil pronutra içiyor aptamilin tadı bebeklere iyi geliyomus diye okudum aldım içti
oylesinebiri__ uykusuzanne__ ay benim ki doğdu doğalı sevmedi hippi dedik organik mama olsun yok içmedi sma optipro verdik bi süre oda çok rahatsız etti sma comfort verdik oda çok bulunmuyor du satışta Aptamil aldık onu içti diyorum acaba değiştirip golden goat mi alsam keçi sütlü daha iyi sanki
uykusuzanne__ oylesinebiri__ golden goat mi alsam keçi sütlü daha iyi sanki Hepsini denemişsin birde onu dene sever belki😂
oylesinebiri__ uykusuzanne__ he ya eşim diyor kendamil mi alsak yurtdışında varmış o mama belki içer temiz içerikli oranın keçi sütlerinden yapılıyor mus bende bi golden goat deneyelim dedim içmezse kendamil getirirsin dedim
dor_25 Btl-aycn bende hipp kullanıyorum hipp şekersiz bir mama olduğu için şişirme yapmıyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Ayrıca 3. Ayda meme/mama reddi var öyle bir şeyden içmek istemiyor olabilir çok uzun sürmez
oylesinebiri__ uykusuzanne__ yurtdışı maması Almanya İngiltere’de çok kullanılıyor mus canım vardır mutlaka orda da