Ozgezeynp FatmaMK inşallah öyledir🙏🏻Doktordan çıktım 15 gün daha kontrol edicez biraz daha dikkatli emzirp bakıcM inşallah hemencecik geçer
FatmaMK Ozgezeynp hemen geçmeye bilir dediğim gibi 3 ay çektim maalesef ama sonrasında herşey güzel merak etmeyin 💕
Cicek19 Ozgezeynp herhalde sutunuz fazla hizlinakiyor o yuzden oluyor yoksa herhangi bir problem olmaz hic uzulmeyin. Emzirmden once sutunuzu biraz sagin sonra bebegi emzirin
Tueece Ozgezeynp sütün çok yoğun geldiği için genzine kaçıyordur.. benim bebeğiminde olurdu çok korkardım bir an nefes alamayınca ama merak etme hepsi geçici
mutlukalp21 Ranakus kaç cc sagğdınız bende aynı sorunu yaşıyorum 40. Günümüz sürekli genzine süt kaçıyor. Sağ memede daha çok oluyor meme ucum çatlak gibi çok tazyikli gidiyor ama ben çok sağdım memeyi yine aynı kaçtı genzine
bitanem123 mutlukalp21 canım makas şeklinde tut memeni öle emzir bide bebeğinin başının altını yükselt öle emzir yatma pozisyonunda durmasın benim bebeğim 7 aylık bazen dalıyorum emzirirken bi anda yatar vaziyette kalınca öle oluyor dik emzirmeye çalış
mutlukalp21 bitanem123 bitanem123 dik emziriyorum baya dümdüz ayakları a#agıda kafası meme hizasında tutmaya çalışıyorum yine yok kaçıyor meme ucumdan mi anlamadım
Erayeren Ozgezeynp doktor neden öyle dedi anlamadım benim bebeğimde de öyle genzine kaçıyordu sonra baktım ki tazyikli süt çıkıyor oda ister istemez kaçıyor bir sıkıntı olacağını söyleyen olmadı