kader_14 esra67altay ben bir süre damla kullandım baktım fayda etmiyor kullanmadım . Gaz damlaları bence daha kötü yapıyor bence sizde kullanmayın duşunu aldırırken karnına bol bol masaj yapın daha sonra gaz çıkarma yöntemleri egzersizleri deneyin tekrar karnına masaj yapın . Mümkünse göbeğini hep sıcak tutun . Böyle yaparsanız etkisini görürsünüz
elifkesim esra67altay koyun yünü yastıkları var trendyolda da satılıyor biz çok faydasını gördük oğlum 15 aylık hala karnı ağrısa ısıtıp koyuyorum hemen etki ediyor kış ayı içinde çok iyi kurtarıcı
Kaardelen esra67altay Evet biz de çok kullandık fayda etmedi ama bir tane vardı o aşırı iyi gelmişti adını bir hatırlasam söyleyeceğim size de araştırıyorum şu an
bebeklerimin Bebeğim 1 ay 5 günlük dr saraçoğlunun önerdiği kimyon suyunu yaptım ve çok iyi geldi 2 gün de 2 çay kaşığı kimyon verdim ve baya baya çıkardı gazını baya bi ara vericem eğer çok yoğun olursa ozaman birdaha vermeyi düşünüyorum
esra67altay bebeklerimin Ayy Allah razı olsun bebeğim 1 aylık dediğiniz kürü YouTube dan buldum ve yaptım şimdi çocuk yarım saat oldu olmadı alttan gazla birlikte kakasını yaptı 3 kere peş peşe uzuun uzunn sırtına kadar çıktı kakası o derece ve rahatladı onunla birlikte bende rahatladım tabi çocuğumun karnı sertti yumuşadı çok saolun ❤🥰😍