sukran93 Bebeğim bugün tam 3 aylık oldu.Bu kolik ne zaman biter ? Bittiğini nasıl anlarım? Son 10 gündür iyi gibiydi 2 gecedir yine krizler başladı.Bir de kakasını yapmakta zorlanıyor yapsa da asla rahatlamıyor çocuk🤦🏻♀️helppp
gokkus7 sukran93 benim bebişimde 40 günlük çok az uyanık kalıyo uyanık olduğu zaman hep ağlıyor meme istiyor gaz sancısından sürekli memede oluncada hep uyuyor sizinki de öyle miydi 40 günlükken
sukran93 gokkus7 Benim bebeğim tam tersi uykuya direniyordu.Uykusu olmasına rağmen uyumuyordu daha çok ağlıyordu bu sefer de.20 günlükken başladı🤦🏻♀️hala daha uyku uyumuyor 🤦🏻♀️
gokkus7 sukran93 benimki de ağlayıp meme istiyor ve memede uyuyo sadece beşiğe koyuyorum uyanıyor bu kadar uyku hali normal mi yaa
sukran93 gokkus7 uzamış sarılık durumu vs yoksa şükredin.Uyumayı seven bir bebektir.Benim çevremde arkadaşlarımın çocukları da böyleydi benimki kolik olunca başka bir şey doğurdum zannettim 😂hala kolik şokunu atlatamadım🤦🏻♀️
gokkus7 sukran93 uzamış sarılık var ama çok yüksek değil en fazla 5 tır dedi doktor 5 te uyku yapar mi bilmem ama uyudugu tek yer kucağım uyumadığı zaman da sürekli ağlıyor bundan 2 3 gün öncesine kadar daha fazla uyanık kalırdı ama 2 3 gündür hep bi emmek isteme ve memede uyuma yarın doktora gidicez bakalım inşallah bi şeyi yoktur
sukran93 gokkus7 yoktur merak etmeyin facebookta emzirme akademisi var ordan kafanıza takılanları sorabilirsiniz yardımcı oluyorlar😊