ilkmom Merhabalar yeni doğan bebegım ıcın bebek arabası arayısındayız. Bugün bagi neo2 arabayı inceledik çok begendık fakat pusetiyle cok pahalıya denk geliyor. Puset olarak bagı neo 2 ye uyumlu olan markaları bilen paylaşabılır öı acaba ?
bebisannesi_ ilkmom benim bu marka ama puseti aşırı küçük pusetini tavsiye etmem 2-3 ay zor kullandık. Araba fena değil
sessi ilkmom bagi neo 2 nasıl bilmiyorum ama bagi neo kullandım joe puset uyumluydu 6 ay için onu almıştık çok rahat mıydı aşırı değildi ama 6 ay iş gördü sonrasında kaldırdık oto koltuğuna geçtik
ilkmom bebisannesi_ bilgilendirdiginiz için teşekkğr ederim . Araba içim niçin fena degıl dedınız . Bızde henuz almadık o konuda da bılgılendırırsenız cok ıyı olur bızım ıcın .
bebisannesi_ ilkmom yani çok ağır değil vs güzel ama katlarken ben zorlanıyorum benle ilgili olabilir
anayimcanim Neo2 nin kendi pusetini kullandım ama aşırı küçüktü. Çocuğum minyon olmasına rağmen 3 ay zor sığdı. Bebek arabası olarak da bence çok dar. Aldığıma pişman oldum diyebilirim. Ama hafifliği, sürüşü, pratiklği ve görseli güzel