kitapsevermom Merhaba, oğlum okulunu ve kitaplarını çok seviyor, kitap okumayada özen gösteriyoruz ama okuma hızımız bir türlü artmıyor, konuyla ilgili bilgisi olan, deneyimi olan var mı? Önerileriniz varsa bekliyorum. ♥️
catperson kitapsevermom hızlı okuma egzersizleri var, dikkat ve odaklanmayı arttırıcı, göz kaslarını destekleyen. İsim veremem ama kızımın öğretmeni sınıfta kullanıyormuş.
benencokanneolmayisevdim kitapsevermom uzman akademi diye bir kurum var böyle şeyler ile ilgileniyor bakın isterseniz hangi ildesiniz bilmiyorum ama
simseklivekalpli kitapsevermom takılmadan anlaşılır okuyor mu, 2.sinif başladığından beri okuma hızına hiç bakmadık açıkçası. Gayet iyi okuyor ama.
kitapsevermom Niyesordunbucevabi süre tutarak okuma yaptırıyorum ama maalesef bir faydasını göremedim. catperson göz egzersizleri yapıyoruz, mor Kapaklı bir kitap var okuma hızı için onuda aldım ama yine faydası yok benencokanneolmayisevdim bakicağim tesekker 🙂
kitapsevermom simseklivekalpli takılıyor maalesef bazen, yazı yazarkende çok hızlı değil, doğru yazıyor ama öyle ahım şahım bir hızımız yok maalesef ortalamin altında bile kalıyor olabiliriz.
simseklivekalpli kitapsevermom yani, aslında yeterince okuyorsa hızının iyi olması lazım. Genel olarak yavaş bir çocuk mu belki buna bağlıdır. Ya da aynı sayfayı iki kere üst üste deneyin artma oluyor mu