denizzzzpyrz Ya bebeğim öksürüyor arada. Hapşırığı var biraz sıcak geldi bana ateşini baktım 37.40 Dı ateş midir bu
pinar1905 denizzzzpyrz doktorum bebeğin ateşi 38 i geçmediği sürece ateş düşürücü verme dedi. Ben de vermiyorum. 38 i geçerse veriyorum iki gün takip ediyorum hala geçmezse doktora giderim.
AtesPerisi denizzzzpyrz Geçmiş olsun cnm benim 5 buçuk aylık kızımında ateşi var 3 gündür 38.5 oluyor düşse bile yine çıkıyor doktor düşmezse yarın sabah tekrar götürmemi söyledi ama Allah’a şükür şimdilik yok ateşimiz inş tez zamanda iyileşir yavrularımız🙏
hsznysr Kaç aylık? Ateşi var bi tık var eğer evde calpol varsa verebilirsiniz 1 çay kaşığı. Yükselirse düşmezse bi acile gidin salgın var gibi gözüküyor. Cigerlerine inmeden antibiyotik şurup vs verir hızlı atlatır.
denizzzzpyrz alpaslanmom_ Çok huzursuzdu emmiyordu hastaneye götürdüm ateşi de tekrarlıyordu doktor düşüremezsen getir yine dedi
denizzzzpyrz AtesPerisi Ayy size de geçmiş olsun Bebişle keşke hiç hasta olmasa ya dayanamıyorum ağlamasına
denizzzzpyrz AtesPerisi Ya çıkıp çıkıp duruyor ateşi burnu da çok fena akıyor bugün 2. Gün inşallah bir an önce atlatır yaa
sarikavun denizzzzpyrz bebeklerde 38 e kadar ates degildir. 38 e kadar ates dusurucuye gerek yok. Takip edeceksiniz sadece.
zynprvlfsn sarikavun Ben ateş 38 den biraz üzerindeyse ve bebeğin keyfi yerindeyse vermiyorum bekliyorum biraz daha, mesela bazen de 37.5 oluyor aşırı huzursu Z ve ağlıyorsa veriyorum ateş düşürücü ağrı kesici.