alparslancimm Daha önce gittim psikologa ilaç vermişti dinleyip gönderdii baya bi yıl geçti şimdi psikiyatriye randevu aldım yarına gidenlere soruyorum ilaç veriyor mu derdini dinleyip gönderiyor mu
kabakcekirdegi alparslancimm psikiyatriye psikologun sizi yönlendirmesi lazımdı aslında eğer ilaçlık durum varsa , o da şikayetini sorar ona göre ilaç yazar
Nikita alparslancimm ben psikiyatriye depresyon nedeniyle gittim. Devlet olduğu halde yarım saat konuştuk. İlaç başlattı ve psikologla görüşüp rahatlayabilirsin dedi. Onun sevkiyle psikologla aylarca görüştüm. Kaybolan beni geri aldım şimdi
Dondurmalikahve alparslancimm Psikolog ilaç vermez, psikiyatrist verir. Psikiyatrist bir tıp alanıdır. İlaç verebilir bilemiyorum bu sizin durumunuza bağlı.
Tubanurrr alparslancimm psikiyatri doktor dur dinler sorunu anlar ilaç verir psikoterapi çok yapmaz psikolog da doktor değil terapisttir ilaç veremez sadece psikoterapi yapar bir yanlışınız var bence ben psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum aynı zamanda psikolog a gidiyorum psikoterapi alıyorum anksiyete bozukluğu ve yüksek kaygı bozukluğu yaşıyorum
Tubanurrr alparslancimm ben Amerika da yaşıyorum ilaçların marka isimleri değişik burada hafif düzeyde dusuk mg li bir antidepressant kullanıyorum