nisazuleyha Kızım 8 aylık ilk tadımlarında yumurta ile besliyordum ama şimdi yumurtalı şeyleri yemediğini fark ettim tiksiniyor bu durum geçici mi ben ne yapacağım bilmiyorum
Minel-inannesi nisazuleyha 35yaşımdayım bende sevmem yumurta, çocukken de sevmezdim😄 poğaçaların kuru pastaların üstüne yumurta sarısı sürerlerse ya ayıklarım ya yemem😊
tahin nisazuleyha benimde oğlum ek gıda başlangıcında yedi 10 aylığız 2 aydır ara ara deniyorum yemiyor. Her türünü denedim ağzıyla itiyor işin kötüsü peşine sevdiğini verince de almıyor. Ben artık kek poğaça türü içinde verebiliyorum ara ara da birkaç haftada bir tekrar deniyorum :/
deniz2769 nisazuleyha benim oğlumda yemiyordu başlarda yedi 10 aylık olunca yemedi omlet tarzı yapınca biraz fazla pişiriyorum yiyor artık birgün içine muz tarçın ekliyorum kek gibi tava da pişiriyorum birgün kabak havuç birgün labne avakado öyle öyle yiyor artık deneyin isterseniz
Kdm nisazuleyha ezerek bir şeylerin içine karıştırarak yedirin büyüdükçe sade vermeye başlarsınız. 36 aylık oğlum yumurtayı tek olarak yeni yemeye başladı önceden hep bir şeylerin içine katardım acele etmeyin pankek krep tarzı verin