anneliksevinci Merhaba Çalışmaya başlayacağım için 24 aylıkken kreşe vermek istiyorum Çok mu erken, ona haksızlık mı, zorlanır mı diye vicdan yapıyorum Benzer bir deneyim yaşayan anne var mı
Marianne anneliksevinci tam 2 yaşında verdim, zorlandı, ağladı, kendini tam ifade edemediği için baya kötü oldu, 2 gün sonra geri aldım, bakıcı tuttum. 2 yaş 10 aylıkken tekrar verdim, o zaman 1 haftada alıştı.
Dmt-01 anneliksevinci tamamen çocugun kendisiyle ilgili bi durum bence.Bende tam 24 aylıkken verdim kreşe.ilk bir aya yakın epey zorlandık kızımdan çok ben zorlandım istifa etmeyi düşündüm özel sektör olsa istifa ederdim.ilk zamanlar zor oluyor tabiki
hasrettk anneliksevinci bende 24 aylıkken vermeyi düşünüyorum aslında aklımda yoktu ama çocuğum ortam akran isteyen bir bebek benim göndermemem sorun olur. Biraz bebeğinize göre durumu değerlendirin eğer uyumlu size çok bağlı değilse gelişimi için iyi bile olur. İşe başlamadan 1 ay önce falan başlarsanız çalıştığınız için gittiğinide düşünmez.
balkizlar anneliksevinci imkanınız varsa 3 yaşa kadar bakıcı olsa daha iyi olur… yoksa da işe başlamadan 1-2 ay önce başlatın çok yavaş bir şekilde… uzun süre siz de gidin gelin… yoksa çok zorlanır çünkü çok küçük daha… size bu olanakları sağlayacak sizi rahatlatacak bir kreş varsa kreş de kötü değil ama ilk tercih bakıcı olmalı bence
Adatanis anneliksevinci 25 aylıkken tam gün verdim 2 hafta ağladı okula bırakırken ve alırken bi gün babası aldı ağlamamış sonra ben aldım yine ağlamadı yani bi kaç hafta ağlayacak maalesef şimdi koşarak gidiyor arkadaşlarına öğretmenine alıştı bence verin