birannne_ minniks valla ikisi de güzle olur ama bulgur yaparsanız meyhane pilavı yapın o daha çok yakışıyor
birannne_ ozkan19o ben normal lahmacun hamuruyla yapıyorum da yufkayla hiç denememiştim denemek lazım pratik olur muhtemelen 🥰 afiyet olsun 🌸
birannne_ cananbulbul oh afiyetler olsun bizde de balık pişirme işi hep kocamdadır o daha güzel yapıyor 🥰
elisa2705 birannne_ Ay bu aralar o kdar yemek yapmak istemiyorum ki dönem dönem arada geliyorlar bana🙂↕️ dışardan yeriz 🤣
birannne_ elisa2705 evet bazen o modda oluyoruz yaa çoğumuz 🥰 afiyet olsun dikkatli olun şu sıralar malum dışarıda yemek yemek bile korkutucu
bianneo birannne_ afiyet olsun islim kebabını çok severiz biz de ☺️ Fırında karışık sebze Makarna Çok yemeyeceğiz akşam bir yere çaya davetliyiz biraz oraya da kalsın ☺️
incihanim_ birannne_ oy canım benim 🥹Allah razı olsun merak edip sormuşsun doktor sağlık ocağı falan derken epey bi yoruldum çok da halsizim evin işlerine anca yetişebiliyorum canım
birannne_ incihanim_ ne demek canım vallahi gözüm aradı göremedim kaç gündür hayırdır inşallah hasta falan mı var yoksa 😢
birannne_ uykusuzanne__ oh afiyetler olsun elinize sağlık çocuğunuz nasıl oldu dün ateşi var demiştiniz sanki
CilekliKedy birannne_ hala hiçbir fikir yok çocuk da eşim de ben de hastayız hiç halim de yok bakalım akşama karar verebilecek miyim 😅