patiseverana Kızlaaar hipps mama aldık bir kaç gün sütüm yetmedi paketi açtık kullandık fakat üstünde 3 hafta içinde tüketiniz yazıyor açıldığında üç haftayı geçiren var mı ya ziyan olcak yoksa bozulduğunu anlayabilir miyiz ya da kullanıyorsanız devamlı
umaytoom patiseverana biz de mama kullaniyoruz ama açtığımız bir paketi hiç 3 hafta geçirmedik o zamana kadar bitiyor siz ne zaman açmıştınız paketi çok geçtiyse üzerinden kullanmayın bozulduğunu kokudan biraz zor anlarsınız mamalar zaten bir tuhaf kokuyor ama yinede mamayı yapip bir tadına bakardım acılık tuhaflık var mı diye içiniz rahat eder öyle
Bebegimm1 patiseverana vermeyin ben o haftanın içindeysem çekinerek veriyordum direk yenisini alırdım yediği içtiği her şeyin tarihine bakarak veriyorum zehirlenmesin diye en basit ilaç vitamin dikkat edin sizde
patiseverana umaytoom dediğim gibi anne sütü alıyor bazen sütüm yetmiyor çok huzursuzlandığında 30 ya da 60 ml yapıyorum. Ondan dolayı hayatta bitmez kutu yani. Ziyan oldu diye küçücüğü de yok sanırım