sevimseker Arkadaşlar bebeğim 5 aylık geceleri terliyor sürekli burunlar da tıkalı hep çok rahatsız oluyor fizyolojik su ile açmaktan burunları tahriş oldu bugün içi biraz kanadı yaparken korkuyorum yapmaya başka önerisi olan var mı???
Betul_mkllf sevimseker odanızın kaloriferini kapatın. Ve odayı sık havalandırın. O şekilde baya rahatladık biz.Minnoşlar için ideal ısı 22-24 derece ☺️
[silindi] sevimseker ortamı yatmadan havalndırın bide buhar makinesi varsa çalıştırın yoksa peteklerin üzerine su koyun canım
Kumrum34 sevimseker yok canım bende öle doktora götürdüm hiç bi doktor yıkamayın demez dedi yıkrsanız iyi gelir dedi gerçekten yıkadim bide eve derece alın ben öle yapdjm nem ve sıcaklıgı hep görüyorum suan
Betul_mkllf sevimseker sadece minnoşun uyuduğu odanın kaloriferini kapatın. Diğer odaların ısısıyla oda ısısı normalleşiyor.
Mom16 sevimseker burnunu nemlendirmek için damla. Adı Nazalnem. Hastanede serum fizyolojik ile açıp nazalnem damlatıp sonra da aaspiratörle açtılar burnunu .ben nazalnemi damlatıp aspiratörle çekiyorum tıkanınca
Atikeemre14 sevimseker aynı sıkıntıyı bız yasıyoruz 4 gundur bronsları dolmus antıbıyotık ve hava kullanıyoruz evımde buhar makınemde var ama bogazındakı balgamı bır turlu atamıyor sureklı burnunu fızyolojık suyla yıkıyorum ama cıkmıyor bır turlu aglama krızlerı gecırıyor bır yandan oksuruk sabaha kadar uyutmuyor
sevimseker Atikeemre14 ne kadarlık bebeğiniz çok geçmiş olsun gerçekten bu burun tıkanması çok zor oluyor yaa
Alihan Yakasına damlatılan damlalar var ondan al gerçekten işe yarıyor yastığına yada yakasına damlat bide peteğin üzerine ıslak havlu yada bi kap su koy
Atikeemre14 sevimseker Allah razı olsun 5 aylık 4 5 gundur cekıyoruz ama oksuruk mahvettı uyutmuyor gece
Adige sevimseker her defasında aspiratör ile çekmeyin o kanatır günde 4 kere falan çekmelisiniz bizde yeni yeni atlatıyoruz çok zor gerçekten geçmiş olsun.