HavvaTuranKobal Bebeklerinizin uyku düZeni nasıl ve mama veren varsa sağdece kac cc mama veriyorsunuz ve kac saat arayla .!! Yardımcı olabilirmisiniz ..!
NeslihanPiaAbac HavvaTuranKobal 10-15günken 1,5-2saat arayla 30cc verdim.2saati geçtiğinde uyanmamışsa ayaklarının altından minik cimciklerle uyandırdım(şekerleri düşüyor uyanamıyorlar) o dönem gaz sancıları olmadığı için sürekli uyuyordu
Hande HavvaTuranKobal canım benim bebeğim 16 günlük hem meme hem mama yiyor Hero baby aldım ben bir sorun olmadı çok şükür 🙏
HavvaTuranKobal NeslihanPiaAbac Ben suan 60 cc 3 saat arayla veriyorum doymuylr aptamil kullanıyorum ama kabız yapacak ıkınıyor sanırım cok zormus caresız kaldım
NeslihanPiaAbac HavvaTuranKobal şu anda 2saati geçirmemelisiniz uyanmasını beklememelisiniz.kan şereri düşer buda tehlikeli olur.zaten o yüzden de doymuyor gibi olur iki saatte bir 60cc verin düzelecektir.bazı mamalar kabız yapabiliyor bize humana iyi geldi mesela
ZeyFat Aptamil gaz sorunu da yapıyor kabızlıkta similac mama en iyisi gaz sorunu yaşamazsınız rahat olursunuz doktor tavsiyesiyle söylüyorum☺️ 30 cc verirseniz daha iyi olur çok küçük çünkü daha 1 saat arayla verin
Dimplesbaby Sma mama kullandım hiç rahatsız olmadı çocuğum kendi sütüme ek mama günde 2 kez veriyorum 40 cc veriyorum bazen hepsini bitirmiyor