brlsss Merhaba kızlar, 8 aylık bebeğim var adetim 4-5 gün kadar gecikti bir sürü test yaptım hepsi negatif, bugün kan verdim 2.0 çıktı sanırım negatif ama değer yükselme ihtimali var mı sizce ?
semanurmevasu brlsss benim testlerimde negatif çıkıyor regli gördüm ama ağrılarım hiç geçmedi anlamadım bende benimde kızım 8 buçuk aylık
semanurmevasu brlsss benim reglim biteli 10 günü geçti ama hâlâ ağrılarım geçmedi sağ kasik ve bel ağrısı
zmrtnc Benim de aynı durum 7 aylık bebeğim var adet gecikmesi yaşıyorum, testler negatif kanda verdim o da 0.2 çıktı , kahverengi pembe akıntı var
semanurmevasu zmrtnc zmrtnc bende bugün verdim kan negatif ama benim reglim geçmedi reglim bittiğinden beri regli ağrısı çekiyorum sonra kahverengi lekeler oldu ondan şüphelendim
Elif337798 Ben kızım 4 aylıkkwn hamile kaldım adetim gçikti iki hafta kadar gittim test verdim çıkmışto o kadar test yaptıö çıkmadı bende kahve rengi pembe MSİ bir kan gitmişti bir kaç hafta şimdi ikiz gibiler
Elif337798 brlsss Allah’ büyük veriyorsa bir bildiği vardır bende dedim çok zor aldırayım diye keşke demez olaydım başından bela eksilmiyor
brlsss Elif337798 yok aldırmak gibi düşüncem hiç yok. Dediğin gibi varsa da Allahın bildiği vardır hayırlısı diyelim 🙏🏻