kkbb367 Evimi zemın kat Yatak odamızda nem oluyor sabah kalkınca bogazımız kuru gibi oluyor duvarda kararma odada koku oluyor kızlar nasıl baş ediyorsunuz
Kuzularinanasi kkbb367 nem alan tuzlar falan var cok iyi bilmiyrm ama bi kez kibrista gormustum deniz kenari nemden dolayi kiyafet dolabinin icinde bile vardi nem alan posette boyle tuz gibi bisey.
obobok kkbb367 nem alan taşlar tuzlar işe yaramaz eğer duvarlarınızda da kararma varsa. Nem alma cihazı öneririm..
Minel-inannesi kkbb367 kalorifer peteğiniz varsa ve yanıyosa üstüne kalıp sabun koyabilirsiniz ama duvarlarda da varsa nem alıcı makinalardan edinmenizi öneririm küfe çevirmeden.
Beraninannesii kkbb367 Baş edemedim benimde yatak odam çok nemli duvarın iki tarafında öbür dairenin banyosu var ondan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum havalandirsam bile ,%70ten aşağı düşmüyor %80leri gördüğümüz bile oluyor nem alma cihazı almayı düşünüyorum.
obobok kkbb367 olabilir. Biz direk kendi sitesinden aldık. Baya araştırmıştık. Markası trotec. 3 sene önce falan aldık. Ozamanlar çok bi marka yoktu. Bu marka türkiyede çıkartmıs gibi bişeydi. Markadan da üründen de cok memnunuz. 40 lara falan düşürüyor. Dereceleri var vs Ama dediğim gibi taştan falan medet ummayın. Cihaz tek çözüm
user92642835096 kkbb367 bizim yatak odasında nem %81 lere kadar çıkıyordu kiwi markasının nem alıcı cihazı var ondan aldım %63 lere kadar düşürdü hala yüksek bir nem ama düşürebildiğimiz ancak bu kadar oldu cihaz hem uygun fiyatlı hemde işe yarıyor
kkbb367 user92642835096 nereden aldın canım bende alayım bu kıs çok oluyor yagmur cok yagdığında oluyor genelde
mavisevgim kkbb367 nem alıcı torbalar var ondanda. Aldım odanın 4 köşesine koydum küf kokusu diue bir seu kalmadı tüm nem kovada su olarak birikiyor. Önce duvardan küfü iyice sildim her sabah camı açıp havalandiriyorum 5 dk da olsa nem alıcı torbalar da işe yaradı. Hem fiyatı da uygun ben cihazını almadım fiyatı yüksek geldiği için sizin maddiyat olarak sıkıntınız yoksa cihaz daha iyi olacaktir torbaları Trendyol da bulabilirsin
NariNariKiminYari kkbb367 denize yakın bir evim var ve inanılmaz nem oluyor kurutek diye bir markanın nem alma cihazını aldık çok memnunuz. Eşimin halasıda eksi katta oturduğu için çok nem ve rutubet oluyordu onlarada önerdik cihazı onlarda çok memnun. Hemde cihazda biriken suyu ütüde kullanıyoruz hiç kireç olmuyor
ikikizannesi55 Kedi kumu kokuyu nemi içine çeker kuytu yerlere kabın içinde ağzı açık koyun geçirir inşallah