eflinida Kızlar bebeğiniz ne kadarlık ve güne kaçta başlıyorsunuz, gece kaç kez uyanıyor, o öğlen uykusuna yattığında kestiriyor musunuz anlatin bakalım 😌
alpmila eflinida 15 aylık 7 de başlıyoruz güne öğlen cok uykusuz değilsem kestirmiyorum çünkü ne zaman öğlen uyusam deli gibi baş ağrısıyla uyanıyorum o yüzden hiç sevmem 3 gündür gece 7 kez kalkıyor diş çıkarıyor zanırım 🥲 normalde 2 kez kalkıp mama için uyuyordu
Badeninannesi_35 eflinida bizim daha 18 günlük gece hiç uyumaz uykusuzluktan öldüm gündüzde eh işte ama bizim gecemiz yok hiö uyumak bilmiyo ne zaman geçer bunlar
asii71 eflinida 10.5 aylık sabah 7 de uyanıyor uyanınca emiyor 10 da kahvaltı yaptırıyorum 11 de uyku yarım saat kadar uyuyor sonrasında emiyor ardından oyun sonra ara öğün 3 de tekrar uyku kısa süreli oluyor genelde yine emiyor oyun vs derken 5 gibi tekrar uyku 6 da akşam yemeği 8 de uyku toplam 3 kez uyku yapıyoruz hepsi 1 saat anca eder gece de genelde 2 saatte kalkıp emer bizim rutin böyle ilerliyor birde 9 yaşında oğlum var okul vs derken dinlenme veya kestirme sansım pek olmuyor
Pamukhanim_ eflinida 14 aylık güne 5 buçuk 7 arası başlıyor 2 uyku yapar o uyuduğunda genelde bende uyurum gece uykuya 20.00-22.00 arası geçer çok nadir sapmalar olur eğer diş vs yoksa 1 veya kesintisiz uyur sabaha kadar 13. Aydan beri böyle ama bu aralar 10 kez kalktığımız bile oluyor belli olmuyor bir gün kesintisiz diğer gün uykusuz
eflinida alpmila yaa umarım çabucak geçer zor günlerin🌸 bugün normal saatimden geç kalktım bebeğim iki buçuk aylık. Vicdan yapıyodum ki yazdıklarını okuyunca tadını çıkarayım ilerde uyuyamayacağım zaten gerçeği dank etti. 🤣
eflinida Badeninannesi_35 gündüz uykuları nasıl? Benim bebeğim de gündüzleri hiç uyumuyor.. uyusa da kucağımda uyuyor koyduğum an uyanıyor bu günleri özleyeceğiz bunun hatrına ayaktayım yoksa zırıl zırıl ağlayacağım 🥴
Badeninannesi_35 eflinida dediğiniz gibi kucağımda uyuyor koyduğum an uyanıyor gecede aynı hiç uyumuyo kucakta uyuyor bende artık çok yoruldum 3 buçuk yaşında da kızım var ikisine de yetemiyorum hissi var ne zaman geöecek 40 dan sonra geçer diyolar inşallah