Aysheecann Kızlar oğlum 29 günlük memesinde şişlik var süt birikmiş siznkilerdede varmı neler önerirsinz dr a gttinz mi
Kuboos_ Aysheecann benim oğlumunda vardı hiç elleme karışma masajla falan daha kötü oluyormuş bi süre sonra kendiliğinden geçti canım
Derin17 Aysheecann doktor o iltihap ovalayıp tüm vücuda yaymayın kendiliğinden geçer demişti geçtide😇
Bnbalkan Sakın elleme annemler biraz yağla masaj yaptı kızardı ve azalmadı ama ben hiç karşmadm kendi kendine geçti enfeksiyon kapar mazallah
Aydnz Aysheecann canım sakın para koyma nebilim ovalım yaptırma yapma o iltihaptır bırak zamanla geçecek koku olursa aşırı şişme ve kızarma hemen doktora git vücuduna yayılmasın
F_Cesur Aysheecann bizde olmadı ama kesinlikle dokunulmaması gerektiğini okumustum kulaktan dolma seyler yapmayın kesinnlikle olmadı doktora gidersiniz.
Hmyradmr_ Benimde ilk çocuğum kayınvalidem de annemde bende kalmıştı yıkarken dediker göğsü şişmiş ben farketmedim bile banyo yaptırırken biraz masaj yaptılar göpsüne sonra geçti dokunulmaması gerektiğini bilmiyodum bişeyde olmadı